STUBBEKØBING HUE-KIT

Stubbekøbing hue-kittet indeholder alt, hvad du skal bruge til fremstilling af huen: Uld- og effektgarn, opskrift samt en strikkepose.

295,00 kr.

Stubbekøbing Hue-kit indeholder 1 nøgle Kabuto Fine-garn i de farver, du kan se på garn. Bedst i de lyse nuancer, som har små farvevariationer. Desuden er der effektgarn, opskrift og en strikkepose i kittet.
Skriv i kommentarfeltet hvilken Kabuto Fine-nuance og -effektgarn du ønsker.

Stubbekøbing Hue: Strik først båndet, som hele vejen rundt har en fin detalje af effektgarn eller bånd. Derefter samles masker op i kanten af båndet og pulden strikkes med en lille snoning.

Stubbekøbing-huen kan anvendes både på retten og vrangen, så begge sider er forside eller med ombukket kant. Se fotografierne for at se, hvordan du anvender huen.

Huen er designet i forbindelse med udstillingen “Årets Skabsstrikker” på Danmarks Strikkemuseum i Stubbekøbing. Stubbekøbing-huen er inspireret af en by ved vandet, den passer til en dag på eller ved havet, til fritid eller job. Båndet til min første hue er fundet i en genbrugsbutik i Stubbekøbing.

I Stubbekøbing-designet findes også et pandebånd. Stubbekøbing Pandebånd kan ses her.

Størrelse: Lille (stor) 

Omkreds: 50 (58) cm

Højde: 22 (27) cm 

Pinde: Nr. 5 og hjælpepind til aflukning af båndet

Strikkefasthed: 17 masker og 25 pinde = 10 x 10 cm i glatstrik 

Garn: 100 (100) gram Kabuto Fine fra Noro Yarn – 55 % uld, 25 % silke, 10 % kashmir og 10 % alpaka.
Løbelængde: 200 meter/100 gram
ELLER
50 (100) gram Håndværkergarn fra Hjelholts Uldspinderi – 100 % uld. Løbelængde: 200 meter/100 gram
OG
8 (10) meter tyndt bånd (3 mm), mursnor, effektgarn eller bare en anden garnfarve.

Lær at strikke Stubbekøbing Hue.

Stubbekøbing hue-kittet indeholder alt, hvad du skal bruge til fremstilling af huen: Uld- og effektgarn, opskrift samt en strikkepose.