BØGER – BOOKS

Bøger fra forlaget Lotte Kjær.

Alle titlerne fra forlaget kan købes her og rundt om i hele landet.

Hvis du gerne vil forhandle mine strikkebøger, skal du sende en mail til mig med dit CVR-nummer. Så kontakter jeg dig med nærmere oplysninger.

—-

Books from the publishing house Lotte Kjær.

Lotte Kjær Design - strikkebog

Lotte Kjær
PROCES, PRODUKT, PERFORMANCE

Pris: 250 DKK + forsendelse

PROCES, PRODUKT, PERFORMANCE – byder ind, bryder op og bevæger sig mod nye fortolkninger af strik og strikkebøger.

Jeg vil med denne bog vise, at du kan få meget foræret med en enkel ramme sat op. Jeg bruger samme teknik i alle opskrifterne, men igennem processen varieres det færdige produkt.

Lotte Kjær Design Hovedtøj

Lotte Kjær
HOVEDTØJ 

Pris: 180 DKK + forsendelse

Én for alle og alle for én. En lille praktisk strikkebog med huer. Med udgangspunkt i det samme grundmønster giver jeg mit bud på 19 huer, meget forskellige i udseende og kvalitet. Huerne er til begge køn og kan bruges af mange aldre og formål, også når ørene bliver kolde. Jeg strikker min hue, som jeg vil….

 

Lotte Kjær Design - Strikværk

Lotte Kjær
STRIKVÆRK

Pris: 250 DKK + forsendelse

Bogen er en god blanding af løbemasker, små teknikker, lækre garner og modeller der kan vendes op og ned og derved give mange nye anvendelses muligheder. Inspireret af min opvækst i Vesthimmerland ender alle modellernes navne på værk og til at binde det hele sammen har min barndomsveninde Lene Bækhøi skrevet små tidsbilleder til hver model.

Lotte Kjær Design - Slip maskerne løs

Lotte Kjær
Slip maskerne løs

Pris: 130 DKK + forsendelse

Bogens omdrejningspunkt er, at forme strik med løbemasker. Mange af modellerne har flere anvendelses muligheder. Opskrifterne i bogen er enkle og overskuelige, så selv nybegyndere frygtløs kan kaste sig ud i strikningens fantastiske univers.

RETTELSER – ADJUSTMENTS